TRANS_SLAA-LOGOBW-NEW2014

Sex and Love Addicts Anonymous (S.L.A.A.)

Fellowship-Wide Services (F.W.S.)

Welkom

Share this page:

Anonieme seks- en liefdeverslaafden (S.L.A.A.) is een op de Twaalf Stappen en Twaalf Tradi¬ties georiënteerde gemeenschap, gebaseerd op het model dat door Anonieme Alcoholisten (A.A.) is ontwikkeld. Het enige vereiste voor S.L.A.A.-lidmaatschap is het verlangen te stoppen met het uitoefenen van een gedragspatroon van seks- en liefdeverslaving.

Om niet-Engelstalige S.L.A.A. leden te helpen om de boodschap wereldwijd te verspreiden hebben we deze meertalige webpagina van de F.W.S. gemaakt.

De 7 Kerndocumenten van S.L.A.A. vormen het fundament van het S.L.A.A. programma. Ze geven de basisinformatie om te herstellen van seks- en liefdeverslaving en/of om een S.L.A.A. meeting in diverse talen te starten.

De 7 Kerndocumenten van S.L.A.A. zijn hier neergezet in volgorde van hun belang voor het vertalen van en beginnen met het herstelprogramma:

1. Twaalf Stappen
2. Twaalf Tradities
3. Twaalf Concepten
4. S.L.A.A.- preambule
5. Karakteristieken van Seks- en Liefdeverslaving
6. 40 vragen voor zelfdiagnose
7. Tekenen van Herstel
8. Twaalf Aanbevolen Richtlijnen voor het omgaan met publiciteit en de media

Meer informatie in het Nederlands is beschikbaar op de website van http://www.slaa-nederland.nl/ Als je een fout vindt of de vertaling wilt verbeteren, neem dan op met de Conference Committee (CTC) via https://slaafws.org/committee/ctioc of met het F.W.S.

Kantoor via https://slaafws.org/contact
+1 210 828-7900/+1 210 828-7922 (Fax) of
via 1550 NE Loop 410, San Antonio TX 78209

Noot: Alle literatuur is auteursrechtelijk beschermd wanneer ze door de S.L.A.A. Conferentie is goedgekeurd of wanneer ze bij haar in ontwerp is. Vraag daarom eerst schriftelijk toestemming van de Augustinusgemeenschap, Sex and Love Addicts Anonymous, Inc. voordat je een document gaat vertalen of verspreiden.

Je kunt op http://tinyurl.com/translateguide lezen hoe je toestemming kunt vragen om iets te vertalen. Meer informatie over het auteursrecht vind je op https://slaafws.org/property

Related Content