Üdvözlünk!

Az SLAA egy olyan közösség, amely a Tizenkét Lépésen és a Tizenkét Hagyományon alapul, és az Anonim Alkoholisták mintájára épül. A tagság egyetlen feltétele a vágy, hogy abbahagyjuk a szex- és szerelemfüggés kiélését.

Annak érdekében, hogy segítsük a nem angol anyanyelvű SLAA tagokat abban, hogy világszerte terjesszék az üzenetet, létrehoztuk ezt a többnyelvű oldalt.

Az SLAA 7 központi dokumentuma jelenti az SLAA programjának az alapjáz. Alapvető információkat tartalmaznak arról, hogy hogyan lehet felépülni a szex- és szerelemfüggésből, és hogyan lehet egy SLAA gyűlést elindítani.

Íme az SLAA 7 dokumentuma, a felépülési program szerinti fontossági sorrendben:

A Tizenkét Lépés
A Tizenkét Hagyomány
Az SLAA. Preambulum
A szex- és szerelemfüggés jellemzői
Az öndiagnózist segítő 40 kérdés
A felépülés jelei
12 ajánlott irányelv a médiához való viszonyuláshoz

További információ található a magyarországi SLAA honlapon, http://slaa.hu.

Ha találsz hibákat a fordításokban, vagy javítani szeretnél rajta, kérlek vedd fel a kapcsolatot a fordító bizottsággal (Conference Translation Committee, CTC,  https://slaafws.org/ctc ) vagy a központi hivatallal:

https://slaafws.org/contact
+1 210 828-7900/+1 210 828-7922 (Fax)
1550 NE Loop 410
San Antonio TX 78209

Figyelem: Az SLAA összes dokumentumát, akár központi konferencia által jóváhagyott vagy még nem jóváhagyott dokumentumról van szó, szerzői jog védi. Ezért a fordítás és terjesztés előtt engedélyt kell kérni írásban a központi szolgálattól (The Augustine Fellowship, S.L.A.A., Fellowship Worldwide Services, Inc.) .

Ez az oldal nyújt információt arról, hogy hogyan kell engedélyt kérni a fordításhoz: http://tinyurl.com/translateguide
A szerzői jogokról szóló információ elérhető itt: https://slaafws.org/property