TRANS_SLAA-LOGOBW-NEW2014

Sex and Love Addicts Anonymous (S.L.A.A.)

Fellowship-Wide Services (F.W.S.)
  • Home
  • >
  • Üdvözlünk!

Üdvözlünk!

Share this page:

Az SLAA egy olyan közösség, amely a Tizenkét Lépésen és a Tizenkét Hagyományon alapul, és az Anonim Alkoholisták mintájára épül. A tagság egyetlen feltétele a vágy, hogy abbahagyjuk a szex- és szerelemfüggés kiélését.

Annak érdekében, hogy segítsük a nem angol anyanyelvű SLAA tagokat abban, hogy világszerte terjesszék az üzenetet, létrehoztuk ezt a többnyelvű oldalt.

Az SLAA 7 központi dokumentuma jelenti az SLAA programjának az alapjáz. Alapvető információkat tartalmaznak arról, hogy hogyan lehet felépülni a szex- és szerelemfüggésből, és hogyan lehet egy SLAA gyűlést elindítani.

Íme az SLAA 7 dokumentuma, a felépülési program szerinti fontossági sorrendben:

  1. A Tizenkét Lépés
  2. A Tizenkét Hagyomány
  3. Az SLAA. Preambulum
  4. A szex- és szerelemfüggés jellemzői
  5. Az öndiagnózist segítő 40 kérdés
  6. A felépülés jelei
  7. 12 ajánlott irányelv a médiához való viszonyuláshoz

További információ található a magyarországi SLAA honlapon, http://slaa.hu.

Ha találsz hibákat a fordításokban, vagy javítani szeretnél rajta, kérlek vedd fel a kapcsolatot a fordító bizottsággal (Conference Translation Committee, CTC,  https://slaafws.org/committee/ctioc ) vagy a központi hivatallal:

https://slaafws.org/contact
+1 210 828-7900/+1 210 828-7922 (Fax)
1550 NE Loop 410
San Antonio TX 78209

Figyelem: Az SLAA összes dokumentumát, akár központi konferencia által jóváhagyott vagy még nem jóváhagyott dokumentumról van szó, szerzői jog védi. Ezért a fordítás és terjesztés előtt engedélyt kell kérni írásban a központi szolgálattól (The Augustine Fellowship, S.L.A.A., Fellowship Worldwide Services, Inc.) .

Ez az oldal nyújt információt arról, hogy hogyan kell engedélyt kérni a fordításhoz: http://tinyurl.com/translateguide
A szerzői jogokról szóló információ elérhető itt: https://slaafws.org/property

The design, images, and text of this website are copyrighted and may not be duplicated for use in other publications or websites without the express written permission of The Augustine Fellowship, S.L.A.A., Fellowship-Wide Services, Inc.  This website may contain corporate logos for services used by Fellowship-Wide Services for outreach and e-commerce.  No affiliation or endorsement of these is implied.